Margretha van de Laar

BIO

Margretha van de Laar
Beroep: Motivational Speaker, Presenter en Choreografe

Bekend van

Margretha is bekend van het behalen van het Europees kampioenschap Latin Dance Choreography 2012.Biografie

In 2013 zal Margretha van de Laar meer verzoeken uit het bedrijfsleven accepteren, om als spreker en presentator op te treden tijdens evenementen.
Margretha werd als choreografe in 2012 Europees Kampioen Latin Dance Choreography. Nog steeds bezet zij de 8e plaats op de wereldranglijst van beste choreografen in deze populaire discipline. Zij is een van de 14 personen die als A-Jurylid binnen de International Dance Organisation (inter)nationale wedstrijden mogen jureren in alle dansdisciplines. In 2012 werd zij verkozen tot dansdocent van het jaar. Naast haar werk in de danswereld is zij sinds 1996 ook succesvol ondernemer.

Margretha werd de afgelopen jaren steeds vaker gevraagd als motivational speaker, in opdracht van onder meer Nespresso, Dutch Royal Shell en KPN. Door tijdsgebrek kon zij niet alle verzoeken voldoen. Omdat zij steeds meer plezier krijgt in het geven van trainingen en workshops voor bedrijven en het optreden als inspirerend spreker en presentator, heeft Margretha anno 2013 besloten haar actieve carrière als wedstrijdchoreografe op het hoogtepunt te beëindigen. Vanaf heden zal zij zich meer concentreren op de vele verzoeken uit het bedrijfsleven.
In haar optreden als spreker en in haar workshops en trainingen aan het bedrijfsleven, legt Margretha de link tussen dans en het dagelijks (bedrijfs)leven. Door haar ervaring als danser, choreografe en ondernemer, weet Margretha al snel de knelpunten van een bedrijf te identificeren. Een persoonlijk dieptepunt in haar leven, toen ze moest vechten voor haar leven na een ernstige ziekte, heeft haar nog meer inzicht verschaft over wilskracht, vastberadenheid en de balans tussen lichaam en geest. Zij weet deze inzichten feilloos toe te passen in de structuur van elke organisatie.

Middels coaching en trainingen geeft Margretha bedrijven inzicht in:

- Time Management
- Goal Setting
- Team Building
- Leadership Skills
- Structure Strategies

Margretha van de Laar is in 1974 geboren in Friesland en raakte op jonge leeftijd bevlogen van dansen. Op zeventienjarige leeftijd werd zij tweede tijdens haar eerste semi-profwedstrijd. Deze prestatie werd gevolgd door een serie van successen, waaronder het Nederlands Kampioenschap Latin Freestyle.
Na haar studie vertrok zij naar Amerika, waar ze haar opleiding tot danssporttrainer voltooide. In New York, aan de Purchase College, studeerde zij verschillende dansvormen. Aan de dansacademie in Tilburg studeerde zij vrije dans en choreografie. Margretha haalde haar fellowship in Engeland en terug in Nederland volgde zij verschillende opleidingen, waaronder AALO Latin Dance, FDO, IDO-Urban Dance Teacher en NADB Latin Specialist Trainer.

Haar onderneming is immer groeiende, kent diverse vestigingen en telt 60 medewerkers.http://www.universal-danceworks.nl

https://twitter.com/MargrethaVdLaar

https://www.facebook.com/margretha.vandelaar

NIEUWS OVER MARGRETHA VAN DE LAAR

MEER NIEUWS ›

COMMENTAAR